Onze Winkel

Onze Winkel

Wij nodigen je graag uit om onze sfeervolle en gloednieuwe winkel te bezoeken, gevestigd in Dreumel, Gelderland. Een betoverende ruimte waar onze collectie zijden bloemen en speciale woondecoraties tot leven komen. Wij werken met vaste openingstijden, waardoor je zonder afspraak kunt binnenwandelen en kunt genieten van een unieke winkelervaring. Bekijk onder deze tekst de actuele openingstijden.

Vanaf nu is onze showroom getransformeerd tot een echte winkel, klaar om jou te verwelkomen. Hier krijg je de gelegenheid om onze producten in het echt te zien, te ruiken en te voelen. Naast ons uitgebreide aanbod aan prachtige zijden bloemen en geuren voor in huis, presenteren we ook onze unieke seizoensdecoraties van Viv! Christmas voor feestelijke momenten zoals kerst en Pasen.

Heb je behoefte aan persoonlijk advies of wil je onze hoogwaardige producten van dichtbij bekijken? Onze nieuwe winkel biedt de perfecte gelegenheid om onze wereld van Viv! Home Luxuries te ontdekken. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen bij het vinden van de perfecte toevoegingen voor je huis.

Waar is jullie winkel gevestigd?

We zijn verheugd om aan te kondigen dat onze nieuwe winkel in Dreumel vanaf 14 oktober haar deuren opent! Houd onze website of sociale media in de gaten voor actuele openingstijden.

Nederland

Lageweg 22-01

Dreumel, 6621 BS