Verzenden & Retourneren

Verzenden & Retourneren

Levertijd & Verzending

Zodra je bestelling bij ons binnenkomt, zetten we alles op alles om je nieuwste aankoop zo snel mogelijk gereed te maken voor verzending. Als je op werkdagen vóór 15:00 uur bestelt, wordt je pakket dezelfde dag nog verzonden. Houd er rekening mee dat wij niet leveren op zondag of maandag.

Voor verzendingen binnen Nederland, België en Duitsland werken wij samen met PostNL als vervoerder. Zodra je bestelling onderweg is, ontvang je per e-mail een track & trace code waarmee je de status van je bestelling kunt volgen.

Als je niet thuis bent op het moment van bezorging of de bezorger mist, zal deze proberen het pakket af te geven bij de buren (alleen met toestemming van de afzender). Als dit niet mogelijk is, wordt jouw pakket afgeleverd bij de dichtstbijzijnde PostNL-locatie. Belangrijk: de bezorger laat tegenwoordig geen kaartje meer achter met een 'niet-thuiscode'. Je kunt deze informatie in plaats daarvan vinden in de Track & Trace en in de PostNL-app, waar staat aangegeven waar je jouw pakket kunt ophalen.

Indien jouw pakket wordt afgeleverd bij een PostNL-locatie, wordt het een week voor je bewaard op de locatie. Na deze periode zal het pakket worden teruggestuurd naar de afzender.

Verzendkosten

Gratis verzending voor bestellingen binnen Nederland, België en Duitsland: Bij een orderbedrag vanaf 70 euro.

Bij standaard verzendingen brengen wij de volgende bedragen in rekening:

Nederland: € 4,95

België: € 6,95

Duitsland: € 8,50

Retourneren

Online Bestellingen:

Je hebt na je online bestelling 14 dagen de tijd om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Stuur je jouw volledige bestelling retour, dan ontvang je ook eventuele verzendkosten terug.

Retourneren vanuit Nederland, België en Duitsland: Je vraagt een retour aan door een e-mail te sturen naar: info@vivhomeluxuries.com. Wij zullen je dan een retourlabel toesturen.

Helaas is retourneren een extra belasting voor het milieu. Om de duurzaamheid van het product in stand te houden én de verkoopprijzen voor jou als consument zo laag mogelijk te houden, rekenen wij dan ook een tegemoetkoming in de kosten van € 3,95 per retourzending. Dit bedrag zal worden ingehouden op het te crediteren bedrag.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en originele verpakking aan ons geretourneerd worden.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van je retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Let op! Voor retour gestuurde artikelen die onder de volumekorting vallen, gelden specifieke voorwaarden:

Indien alle artikelen uit een bestelling met volume korting retour worden gestuurd, ontvang je het volledig betaalde bedrag terug.

Indien een deel van de artikelen wordt teruggestuurd, worden de prijzen aangepast naar de volumekorting die geldt voor het aantal behouden artikelen. Bijvoorbeeld, als je 5 artikelen hebt besteld met een korting van 12% en je stuurt er 3 terug, geldt voor de overgebleven artikelen de korting van 7%. Als je 4 artikelen terugstuurt, vervalt de volumekorting en betaal je de originele prijs voor de artikelen.

Aankopen in de Winkel in Dreumel:

Voor aankopen gedaan in onze winkel in Dreumel geldt eveneens een retourperiode van 14 dagen. Retourneer het product in de winkel, waarbij de originele staat behouden moet blijven.

Uitzondering retourneren

Voor de volgende producten kunnen wij geen retourzending accepteren:

  • Producten waarvan de verzegeling is verbroken.
  • Producten die op verzoek van de klant op maat zijn gemaakt.
  • Producten die beschadigd zijn en/of gebruikssporen vertonen.
  • Producten die retour zijn gekomen zonder verzenddoos.

Verantwoordelijkheid

Geretourneerde artikelen zijn jouw verantwoordelijkheid totdat ze bij ons zijn, dus zorg ervoor dat ze op de juiste manier zijn ingepakt in een stevige omdoos en onderweg niet beschadigd kunnen raken! Gebruik bij voorkeur de verzenddoos die geleverd is bij jouw bestelling. Vraag hierom ook altijd een bewijs van verzending, voor het geval dat je contact met ons hierover moet opnemen.

Identiteit ondernemer

Lecorps vof

KVK-nummer: 64694720

Lageweg 22-01

6621BS Dreumel

Email: info@vivhomeluxuries.com

+31 (0)70 2092270

Factuuradres:

Daver 11

4012 BA Kerk-Avezaath