Over Viv! Home Luxuries

Over Viv! Home Luxuries

Wie Zijn Wij?

Viv! Home Luxuries is een Nederlands familiebedrijf gespecialiseerd in de hoogste kwaliteit losse zijden bloemen, kunstplanten en kunstbloem boeketten. Binnen ons uitgebreide assortiment vind je tevens de mooiste kransen, luxe woonaccessoires, geuren voor in huis en bijzondere cadeaus.

Wat Viv! Home Luxuries werkelijk uniek maakt, is ons uitgebreide assortiment losse kunstbloemen. Hierdoor kun je jouw eigen perfecte boeket samenstellen met de gewenste kleuren en bloemsoorten, in plaats van gebonden te zijn aan een vooraf samengesteld kunstboeket. Dit geeft je de vrijheid om af en toe extra bloemen aan je boeket toe te voegen en deze per seizoen te variëren. Wij zijn zeker niet de goedkoopste, maar dat heeft een goede reden. Onze zijden bloemen zijn van topkwaliteit, nauwelijks te onderscheiden van echt en zeer kleurvast. Dit maakt ze niet alleen visueel aantrekkelijk en ongelooflijk realistisch, maar ook een duurzaam en kosteneffectief alternatief voor verse bloemen.

We erkennen dat zijden bloemen gemaakt zijn van kunstmatige materialen, wat helaas enige milieubelasting met zich meebrengt. Hoewel we dit niet kunnen voorkomen, streven we ernaar om onze impact te minimaliseren. Bij Viv! Home Luxuries gaan we voor een meer verantwoorde benadering. Onze hoge kwaliteit kunstbloemen gaan jarenlang mee en zorgen dagelijks voor een glimlach op je gezicht, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het vervangen van verwelkte bloemen. In tegenstelling tot verse bloemen, die na korte tijd in de prullenbak belanden en gepaard gaan met bestrijdingsmiddelen en gekoeld transport, bieden onze zijden bloemen een duurzame keuze die minder belastend is voor het milieu.

Bij Viv! Home Luxuries vinden we het van groot belang dat elke klant zich speciaal en gewaardeerd voelt. Daarom besteden we extra aandacht aan de ervaring van onze klanten, vanaf het moment van bestellen tot het moment van uitpakken. Wanneer je een product van Viv! Home Luxuries ontvangt, zorgen we ervoor dat het als een waardevol geschenk wordt ingepakt, waardoor het uitpakken op zichzelf al een speciaal moment wordt.

Bovendien nodigen we je graag uit om onze sfeervolle winkel in Dreumel, Gelderland te bezoeken. Hier krijg je de gelegenheid om onze producten in het echt te zien, te ruiken en te voelen. Of je nu op zoek bent naar de perfecte kunstbloemen, woonaccessoires, kunstkransen of geuren voor in huis, onze winkel dompelt je onder in de wereld van Viv! Home Luxuries en laat je persoonlijk kennismaken met de luxe en unieke sfeer die we bieden. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen bij het vinden van de perfecte toevoegingen voor je huis. Klik hier om meer te weten te komen over onze winkel.